Her kommer åtte enkle grunner for å handle mer brukt!

1. Klima og miljø.

Når du handler brukt er det en bærekraftig og miljøvennlig måte å handle på som kan bidra til å redusere klimaavtrykket ditt.

2. Skattejakt

Utforsk gjenbruksbutikker og finn skatter fra fortiden – gamle skatter kan gi en unik og personlig stil til garderoben din eller hjemmet ditt.

3. Finn inspirasjon

Finn inspirasjon til en grønnere livsstil og miljøvennlig interiør på Instagram eller Pinterest med hashtags som #gjenbruksglede, #grønnereliv og #gjenbruksinteriør.

4. Mindre bruk og kast

På bruktbutikken kan du rett og slett redusere avfallsmengden ved å kjøpe produkter som kan brukes igjen, som bokser, flasker eller bæreposer.

5. Nye muligheter

Etter et bruktkjøp kan du gi gamle klær eller interiørdetaljer et nytt liv ved å gi dem en ny form eller farge.

6. Morsomt

Å handle brukt er morsomt! Gjør secondhand shopping enda morsommere ved å følge emneknagger som f.eks #thrifting, #bruktkupp og #retro på sosiale medier.

7. Lett å handle brukt

Hvis du ikke finner det du leter etter i butikk, er det jo en mengde muligheter for brukt på nett (finn.no, tise og så videre). Loppemarkeder, markedsplasser eller byttekvelder for klær og interiør finnes også over det ganske land.

8. Vær unik

Ingenting er vel kulere enn å være litt unik? Ved å handle brukt skaper du deg en unik og personlig stil! Hva med en borddekking av gamle skatter, kanskje matchet med nye ting for å skape en spesiell atmosfære. Bruk hashtags som #borddekking og #interiørdetaljer for å finne inspirasjon.