GJENBRUKEN

Ålesund

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Gjenbruken Ålesund

Adresse:
Brusdalsvegen 216, 6011 Ålesund

Tlf: 40 44 34 60

E-post: aalesund@gjenbruken.no

Åpningstider:
Ons 11:00 – 16:00
Tor  11:00 – 16:00
Lør  11:00 – 15:00

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Varer hentes og leveres etter avtale med butikkens personale.

Takk for gaven!

Bruk vår Facebook side

Velkommen!

Gjenbruken i Ålesund (Fremmerholen) har et stort utvalg av blant annet brukte møbler, nips (dekketøy, glass, småvarer) – og ikke minst en egen mesanin med et rikt utvalg av klær for dame, herre og barn.  

Er du på utkikk etter vintage og secondhand på Sunnmøre, bør du legge turen innom Gjenbruken Ålesund. Butikken vår har et generelt rikholdig vareutvalg innen ulike sjangre.

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Varer hentes og leveres etter avtale med butikkens personale. Parkering tilgjengelig rett utenfor butikken.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Image Bli med i butikken vår!

Som frivillig i vår gjenbruksbutikk vil du utgjøre en forskjell! For andre mennesker og for miljøet – lokalt og globalt. Bruk kontaktskjemaet på denne siden, ring oss, eller bruk Facebook. Vi venter på deg!

ImageGjenbruken har innsamlings-bokser for tekstiler utenfor de fleste av våre butikker. Ta med deg det du ikke trenger lenger og legg det i en av boksene våre!

Image Overskuddet fra Gjenbruken går til Misjonssambandet. Misjonssambandet har et stort arbeid med mange prosjekter og utsendinger i Afrika, Sør-Amerika og Asia, i tillegg til arbeid i Norge. Skole, helse og vann er viktige områder innen diakoni/bistand. Pengene som GJENBRUKEN samler inn utgjør derfor livsviktige forskjeller for barn, unge og voksne i den tredje verden.

Kontakt GJENBRUKEN Volda

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål!

Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!