GJENBRUKEN

Mandal

Adresse:

Langgata 15, 4515 Mandal

Tlf: 40 44 34 81

E-post: mandal@gjenbruken.no

Åpningstider:
Tors 11:00 – 15:00
Fred 11:00 – 15:00
Lørd 11:00 – 15:00

Sjekk vår Facebook-side for avvikende åpningstider ved høytid, fridager og ferie!

Mindre varer kan leveres i vårt døgnåpne mottaksrom.

Takk for gaven!

Bruk vår Facebook side

Velkommen!

Gjenbruken i Mandal har et stort utvalg av brukte klær, møbler, nips (dekketøy, glass, småvarer), med mer. 

Er du på utkikk etter en god brukthandel i Mandal, eller vintage og secondhand på sørlandet, bør du legge turen innom Gjenbruken Mandal. 

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Vi har egen varelevering til høyre for inngangen. Parkering rett utenfor døren.

 

Image Bli med i butikken vår!

Som frivillig i vår gjenbruksbutikk vil du utgjøre en forskjell! For andre mennesker og for miljøet – lokalt og globalt. Bruk kontaktskjemaet på denne siden, ring oss, eller bruk Facebook. Vi venter på deg!

ImageGjenbruken har innsamlings-bokser for tekstiler utenfor de fleste av våre butikker. Ta med deg det du ikke trenger lenger og legg det i en av boksene våre!

Image Overskuddet fra Gjenbruken går til Misjonssambandet. Misjonssambandet har et stort arbeid med mange prosjekter og utsendinger i Afrika, Sør-Amerika og Asia, i tillegg til arbeid i Norge. Skole, helse og vann er viktige områder innen diakoni/bistand. Pengene som GJENBRUKEN samler inn utgjør derfor livsviktige forskjeller for barn, unge og voksne i den tredje verden.

Kontakt GJENBRUKEN Mandal

Vi setter pris på din tilbakemelding og dine spørsmål!

Bruk kontaktskjemaet, eller ta kontakt med oss på telefonnummer ovenfor.

Du kan også bruke vår Facebook-side.

På grunn av våre begrensede åpningstider, vil det noen ganger ta litt tid før vi kan svare deg. Takk for din tålmodighet!