Bruk vår Facebook side

Velkommen!

Bærekraftig i Oslo (Ulven) er en litt annerledes butikk! Dette er en konseptbutikk med en mye mer organisk butikkopplevelse. Her finner du et bra utvalg av nips (dekketøy, glass, småvarer), og ikke minst mye klær spesielt for for dame, men også for herre og barn. Vi har også vår egen bærekraftige kaffe til salgs!

Er du på utkikk etter brukte klær? Vintage og secondhand, eller kanskje du er ute etter en bok? Kom innom da vel – Bærekraftig Ulven er en unik bruktbutikk i Oslo! 

Har du noe til overs, så kan det få nytt liv hos oss. Vi tar i mot varer i åpningstiden – snakk med en våre hyggelige frivillige.

 

Image Bli med i butikken vår!

Som frivillig i vår gjenbruksbutikk vil du utgjøre en forskjell! For andre mennesker og for miljøet – lokalt og globalt. Bruk kontaktskjemaet på denne siden, ring oss, eller bruk Facebook. Vi venter på deg!

ImageGjenbruken har innsamlings-bokser for tekstiler utenfor de fleste av våre butikker. Ta med deg det du ikke trenger lenger og legg det i en av boksene våre!

Image Overskuddet fra Gjenbruken går til Misjonssambandet. Misjonssambandet har et stort arbeid med mange prosjekter og utsendinger i Afrika, Sør-Amerika og Asia, i tillegg til arbeid i Norge. Skole, helse og vann er viktige områder innen diakoni/bistand. Pengene som GJENBRUKEN samler inn utgjør derfor livsviktige forskjeller for barn, unge og voksne i den tredje verden.